Werkateliers ‘De alledaagse en geplande wijk’

Met als centrale thema ‘alledaagse en geplande’ wijk wordt een tweetal werkateliers aangeboden: ‘Het DNA van de wijk’ en ‘Interventies in de Wijk’

 

1.    In het eerste werkatelier wordt op zoek gegaan naar het DNA van de wijk. Verschillende onderzoeksmethoden worden aangereikt om de essenties van het wonen en leven van bewoners in een wijk te achterhalen: interviewtechniek, ophalen van verhalen, observatie, verbeelding (foto en film), luisteren naar de geluiden van de wijk etc. Alle zintuigen worden aangewend om het DNA van de wijk waar te nemen. Kennis over het DNA van de wijk vormt de basis voor interventies in de wijk.

Meer informatie over dit werkatelier >>

2.    Het tweede werkatelier gaat over Wijkplannen en de effectiviteit daarvan. In het werkatelier wordt ingegaan op hoe je wijkplannen voor je wijk opstelt, hoe je de uitvoering van wijkplannen begeleidt en de effectiviteit daarvan meet.

Meer informatie over dit werkatelier >>

Elk werkatelier duurt één dag. Je kunt je inschrijven voor één van de werkateliers of voor beiden tegelijkertijd (bij het volgen van twee werkatelier wordt een korting verrekend)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *