Eendaagse Zomerschool Limburg

Een dag in wat eens de oostelijke mijnstreek was.

Op 5 september 2019 organiseren wij een dag in een gebied wat in de vorige eeuw nog de motor van de Nederlandse economie was: Kerkrade. Heerlen werd toentertijd de ‘bontjassenstad’ van Nederland genoemd. In de mijnstreek bestond een grote gemeenschapszin en verenigingsleven. De sluiting van de mijnen was niet alleen een economische maar ook een sociale ramp met massa werkloosheid en verval.

Hoe is één van de grootste transities in ons land verder verlopen en wat is er nu nog van te merken en welke rol kan het wijkwerk daarbij spelen? Wij willen kijken welke lessen te leren zijn. Dit doen we in samenwerking met het wijkwerk en Hans Licht. Hans Licht heeft meer dan 35 jaar ervaring als manager en adviseur in de publieke sector en is (co-) auteur van ‘Regievoeren zonder macht’ (2013).

Wil je deze inspirerende de dag niet missen? Schrijf je dan nu in via onderstaand formulier.

Praktische informatie

Data: donderdag 5 september 2019

Locatie: Kerkrade

Kosten: € 325,- per persoon, waarbij is inbegrepen koffie, thee, lunch, versnaperingen en materiaal. SVGW is niet BTW plichtig.

Inschrijven Zomerschool Limburg

Schrijf je hier in voor Zomerschool Limburg op 5 september 2019
  • Geef hier boven svp de complete gegevens voor de factuur weer, inclusief tenaamstelling / afdeling, postadres en e-mailadres.
  • De Zomerschool gaat door bij voldoende aanmeldingen. Annulering is kosteloos tot 29-8-2019, na deze datum zijn wij genoodzaakt het hele bedrag in rekening te brengen. De betaling dient maximaal 30 dagen na ontvangst van de factuur te zijn gedaan. Bij een eventuele aanmelding na 29-8-2019 dient het bedrag uiterlijk 3-9-2019 bij ons binnen te zijn.