Gebiedsgericht Werken over de grens: maak kennis met de Zomerschool!

Eerste editie
Als  school hebben wij het initiatief genomen om  een Zomerschool wholesale jerseys gebiedsgericht werken  te organiseren. De eerste  editie van de Zomerschool wordt in nauwe samenwerking met de gemeente Gent NEVOGLASS – die ook cheap mlb jerseys optreedt als gaststad – georganiseerd. Wijkmanager We gaan eind augustus, in drie dagen, Bezuinigingen onder deskundige begeleiding, de wijken Brugse Poort en Rabot onderzoeken.

Uitdagende thema’s
Centrale thema’s zijn:  alledaagse  en geplande stad,  het grote ongenoegen van bewoners, fysieke en sociale interventies , nieuwe methoden en Vatertagstour het rendement van het gebiedsgericht werken. Met wholesale mlb jerseys elkaar gaan we op zoek naar het ‘DNA’ Top van de buurt: ontdek wat er speelt en welke betekenisvolle  plekken recruitment er bestaan.

Gezellige  sfeer
De Zomerschool heeft het karakter van een campus en werkplaats. Met elkaar gaan we onderzoeken, analyseren en plannen maken en voor de nodige gezelligheid zorgen.

Uiteindelijk werken we toe naar een gezamenlijk beeld, een gezamenlijke taal. Over de resultaten wholesale nfl jerseys van de Zomerschool gaan we met elkaar een wholesale mlb jerseys publicatie maken.

Je bent van harte welkom!

Meer Lente! weten?  >> Zomerschool