Jubileum SVGW

Een inspirerend en ‘warm’ lustrum

1 oktober was het zover. Zo’n 70 oud-cursisten waren naar Utrecht gekomen om het 12,5 jarig bestaan van de School te vieren. Dit ging gepaard met , volgens velen, zeer inspirerende voordrachten van Joop Hofman en Kees Fortuin. ’s Middags werden een aantal workshops gegeven.

Het was een mooie dag in meerdere opzichten. Het wijkgericht werken, de wijkwerkers en de School : het leeft meer dan ooit! Het was meteen een goed moment om afscheid te nemen van Hans Kars en de nieuwe medewerkers van de School voor te stellen: Kees Fortuin, Edo van der Kuur en Lieke Herpers. Lieke is ook mede-eigenaar van de School geworden.

Binnenkort zullen zij zich op deze website voorstellen. Aan het einde van de bijeenkomst werden een aantal suggesties voor nieuw aanbod vanuit de School besproken. Op 18 november kun je op deze website de resultaten daarvan vinden. Iedereen bedankt voor de inzet en samenwerking in de afgelopen jaren. De foto’s kun je hieronder bekijken en je treft hieronder ook de voordrachten van die dag.

Hans Hoogvorst, oprichter en mede eigenaar van de School

Presentaties:

Presentatie van Joop Hofman

Presentatie van Kees Fortuin