Werkatelier Sociale Media en Gebiedsgericht Werken (nadere informatie volgt)

Wat zijn de mogelijkheden van Sociale Media binnen het gebiedsgericht werken? Wat is de meerwaarde voor mijn eigen, persoonlijke situatie en/of werkomgeving? Wilt u meer kennis van de verschillende toepassingen én het practisch gebruik van het instrumentarium van Sociale Media? Dan is dit werkatelier misschien iets voor u.

Leer tijdens dit (nieuwe) werkatelier de verschillende vormen van sociale media kennen en ga zelf ook actief aan de slag! Ontdek welke vormen en technieken bestaan en kijk ook naar je eigen persoon: wat zijn de effecten en wat kun je er zelf aan bijdragen en van leren? Het werkatelier kent een practische insteek, want naast de uitleg over het huidige landschap van Sociale Media, zal er ook zelf actief getwitterd worden.

Doelgroep
Dit werkatelier is bedoeld voor professionals binnen het gebiedsgericht werken die meer willen weten over sociale media en wat het voor een rol kan spelen binnen hun werk, maar ook op persoonlijk vlak. Zij zijn werkzaam binnen gemeenten, gemeentelijke instellingen, woningcorporaties, welzijnsorganisaties etc.

Het atelier wordt verzorgd door social media expert Erik Drenth. Hans Hoogvorst is vanuit de School voor Gebiedsgericht Werken als begeleider betrokken.


Datum
:                     nader te bepalen

Locatie:                     Midden van het land

Deelnemers:           Maximaal 12*

Kosten:                    Nader te bepalen**

 

*Het werkatelier gaat door bij voldoende aanmeldingen

**Bij annulering tot 10 dagen voor aanvang van het werkatelier wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Bij annulering binnen 10 dagen worden de volledige kosten in rekening gebracht.


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *